Home > Bestanden > DitExp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus DitExp te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen DitExp.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de DitExp.exe worm

Hints om DitExp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Customized Icon and Label. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DitExp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DitExp.exe bestandsinfo

Het proces Customized Icon and Label hoort bij de software Customized Icon and Label of IOI Flash Media Bay of MITSUMI Drivers and Icons van ICSI (www.icsi.com) of Your Company Name of In-Win Development INC..

Omschrijving: Dit proces wordt geïnstalleerd samen met de software voor bepaalde multifunctionele kaartlezers (apparaten die u lezen CompactFlash, SD-kaarten en dergelijke op uw pc.) In het algemeen is dit deel van de driver pakket en mag niet worden aangeraakt, maar u mag niet vinden draaien op nieuwere versies van Windows (misschien omdat ze beter geïntegreerde drivers voor toegang tot de media kaarten.)

Gedetailleerde Analyse: DitExp.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand DitExp.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 65,536 bytes (90% van alle voorkomende bestanden) of 61,440 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ditexp.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. DitExp.exe is geen Windows systeemcomponent. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het DitExp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DitExp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

DitExp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.