Home > Bestanden > DkService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DkService fout

DkService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DkService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DkService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Diskeeper Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DkService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DkService.exe bestandsinfo

Het proces Diskeeper Service of Diskeeper Disk Optimization Service hoort bij de software Diskeeper™ Disk Defragmenter of Diskeeper Professional Premier Edition van Diskeeper (www.diskeeper.com) of Executive Software International (www.executive.com) of Condusiv Technologies..

Omschrijving: Dit proces is een integraal onderdeel van Diskeeper, een geavanceerd hulpprogramma voor fragmentatie en optimalisatie van het bestandssysteem. Aangezien defragmentatie veel systeembronnen verbruikt, is het best om dit snachts te doen of wanneer de computer niet wordt gebruikt. Dit proces zorgt voor de programmering van defragmentatie taken, alsook het beheer van de werking van de lopende taken binnen het programma. Het is vereist voor het correct functioneren van Diskeeper.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft DkService.exe niet nodig. Bestand DkService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden" (e.g. C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 942,080 bytes (9% van alle voorkomende bestanden), 892,928 bytes en nog 39 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/dkservice.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. DkService.exe is geen Windows kernbestand. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. DkService.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DkService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het DkService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
62 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DkService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

DkService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.