Home > Bestanden > dlaboiom.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dlaboiom fout

Dlaboiom.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dlaboiom.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dlaboiom.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Drive Letter Access Component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dlaboiom.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dlaboiom.sys bestandsinfo

Het proces Drive Letter Access Component hoort bij de software Sonic DLA of Roxio DLA of Roxio Drag-to-Disc of Sonic UDF Reader van Sonic Solutions (www.sonic.com) of Roxio (www.roxio.com)..

Omschrijving: Windows heeft dlaboiom.sys niet nodig. Dlaboiom.sys bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 25,628 bytes (72% van alle voorkomende bestanden), 25,724 bytes, 32,504 bytes of 32,472 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dlaboiom.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows kernbestand. dlaboiom.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Als dlaboiom.sys wordt gevonden in de map C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk. Bestandsformaat is 33,112 bytes. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Er is geen bestandsinformatie. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Bestand dlaboiom.sys is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand dlaboiom.sys is geen Windows systeembestand. dlaboiom.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.
Als er problemen zijn met dlaboiom.sys dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Roxio Drag-to-Disc).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dlaboiom.sys. Controleer daarom het dlaboiom.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over dlaboiom.sys, deel je kennis dan en help anderen.

dlaboiom scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.