Home > Bestanden > dlactrlw.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dlactrlw fout

Dlactrlw.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dlactrlw.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dlactrlw.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Drive Letter Access Component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dlactrlw.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dlactrlw.exe bestandsinfo

Het proces Drive Letter Access Component of Roxio DLA of Sonic UDF Reader hoort bij de software Sonic DLA of Roxio DLA of Sonic UDF Reader van Sonic Solutions (www.sonic.com) of Roxio (www.roxio.com)..

Omschrijving: dlactrlw.exe is beschikbaar voor opzichzelfstaand DLA software en als onderdeel van RecordNow. Het schrijft direct gegevens weg uit Windows Explorers, Word, Spreadsheet en Powerpoint programma’s naar de CD/DVD drive. Op deze manier kunnen bestanden en mappen via Windows Explorer naar hun bestemming gesleept worden en het geeft de optie in het Bestand menu van de applicatie de bestanden in UDF weg te schrijven.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft dlactrlw.exe niet nodig. Bestand dlactrlw.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 122,940 bytes (90% van alle voorkomende bestanden), 127,036 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/dlactrlw.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dlactrlw.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het dlactrlw.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
75 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over dlactrlw.exe, deel je kennis dan en help anderen.

dlactrlw scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.