Home > Bestanden > dlashx_w.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dlashx_w fout

Dlashx_w.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dlashx_w.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dlashx_w.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Drive Letter Access Component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dlashx_w.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dlashx_w.dll bestandsinfo

Het proces Drive Letter Access Component of Roxio DLA hoort bij de software Sonic DLA of Roxio DLA of Sonic UDF Reader van Sonic Solutions (www.sonic.com) of Roxio (www.roxio.com)..

Omschrijving: dlashx_w.dll maakt onderdeel uit van Drive Letter Access (DLA) software van Sonic, waarmee u toegang verkrijgt tot uw beschrijfbare CD of DVD drive met behulp van een drive letter. Het komt vaak geïnstalleerd met bepaalde merken van computers, zoals Dell en HP, zodat u gebruik kunt maken van uw optische drive als ware het een harde schijf. U dient het te beschouwen als onderdeel van de besturingsprogramma's voor uw optische apparaten. Zie ook: tfswshx.dll.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft dlashx_w.dll niet nodig. Bestand dlashx_w.dll bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 110,652 bytes (97% van alle voorkomende bestanden) of 114,748 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dlashx_w.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 5CA3D70E-1895-11CF-8E15-001234567890. Dlashx_w.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Het is geen Windows systeembestand. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dlashx_w.dll. Controleer daarom het dlashx_w.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
125 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over dlashx_w.dll, deel je kennis dan en help anderen.

dlashx_w scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.