Home > Bestanden > dlcxcoms.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dlcxcoms fout

Dlcxcoms.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dlcxcoms.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dlcxcoms.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Printer Communication System. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dlcxcoms.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dlcxcoms.exe bestandsinfo

Het proces Printer Communication System hoort bij de software Printer Communication System of dlcx_device van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft dlcxcoms.exe niet nodig. Bestand dlcxcoms.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 532,480 bytes (88% van alle voorkomende bestanden), 537,480 bytes of 495,616 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dlcxcoms.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand dlcxcoms.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen omschrijving van het programma. Dlcxcoms.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dlcxcoms.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het dlcxcoms.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over dlcxcoms.exe, deel je kennis dan en help anderen.

dlcxcoms scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.