Home > Bestanden > DLLML.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DLLML fout

DLLML.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DLLML.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DLLML.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DLL Module Loader. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DLLML.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DLLML.exe bestandsinfo

Het proces DLL Module Loader hoort bij de software DLL Module Loader of NVIDIA ForceWare Network of Sun ODF Plugin for Microsoft of VADIS Config van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: DLLML.exe is de DLL module lader van de afstandbediening van geluidskaarten met op IR gebaseerde afstandbedieningen. Het is onderdeel van de drivers van geluidskaarten zoals de Audigy Pro en X-Fi geluidskaarten serie en het maakt het gebruik van een afstandbediening met de hardware mogelijk.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft DLLML.exe niet nodig. Bestand DLLML.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (84% van alle voorkomende bestanden), 57,344 bytes of 45,056 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dllml.exe.html 
Bestand DLLML.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DLLML.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het DLLML.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DLLML.exe, deel je kennis dan en help anderen.

DLLML scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.