Home > Bestanden > DLM.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DLM fout

DLM.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DLM.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DLM.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Download Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DLM.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DLM.exe bestandsinfo

Het proces Download Manager hoort bij de software Download Manager of IGN Download Manager van IGN Entertainment (www.ign.com)..

Omschrijving: Windows heeft DLM.exe niet nodig. DLM.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,103,480 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 1,103,216 bytes of 972,432 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dlm.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. DLM.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. DLM.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DLM.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het DLM.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DLM.exe, deel je kennis dan en help anderen.

DLM scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.