Home > Bestanden > dlprotect.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dlprotect fout

Dlprotect.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dlprotect.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dlprotect.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SpywareGuard Download Protection. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dlprotect.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dlprotect.dll bestandsinfo

Het proces SpywareGuard Download Protection hoort bij de software SpywareGuard of SpywareGuard Download Protection van onbekend..

Omschrijving: dlprotect.dll is onderdeel van de antispyware software van Javacool. Antispyware software beschermt je computer tegen onbevoegde programma’s die je surfgedrag in de gaten houden en persoonlijke gegevens doorgeven. Als je dit programma beëindigt of van je computer verwijdert, raakt je computer onbeschermd tegen spyware.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft dlprotect.dll niet nodig. Bestand dlprotect.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (e.g. C:\Program Files\SpywareGuard\). Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 192,512 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dlprotect.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 4A368E80-174F-4872-96B5-0B27DDD11DB2. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand is geen Windows systeembestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. dlprotect.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dlprotect.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het dlprotect.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
68 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over dlprotect.dll, deel je kennis dan en help anderen.

dlprotect scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.