Home > Bestanden > dmadmin.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dmadmin fout

Dmadmin.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dmadmin.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dmadmin.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Logical Disk Manager Service process. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dmadmin.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dmadmin.exe bestandsinfo

Het proces Logical Disk Manager service process hoort bij de software Logical Disk Manager for Windows NT of Logical Disk Manager Administrative Service van Microsoft Corp., Veritas Software (www.symantec.com)..

Omschrijving: dmadmin.exe is belangkrijg voor Windows. Dmadmin.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 224,768 bytes (97% van alle voorkomende bestanden) of 204,800 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dmadmin.exe.html 
Bestand dmadmin.exe is een Windows systeembestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 6% gevaarlijk.

Als dmadmin.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 404,480 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 403,968 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing is niet zichtbaar. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). Bestand dmadmin.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dmadmin.exe. Controleer daarom het dmadmin.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over dmadmin.exe, deel je kennis dan en help anderen.

dmadmin scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.