Home > Bestanden > DMAgent.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DMAgent fout

DMAgent.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DMAgent.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DMAgent.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DMAgent.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DMAgent.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DMAgent.exe bestandsinfo

Het proces Red Bend Device Management Service for Intel® PROSet/Wireless WiMAX Software hoort bij de software Wireless WiMAX Red Bend Device Management Service van Red Bend..

Omschrijving: Windows heeft DMAgent.exe niet nodig. DMAgent.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 408,576 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 498,688 bytes, 499,200 bytes, 402,432 bytes of 446,464 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dmagent.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DMAgent.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het DMAgent.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over DMAgent.exe, deel je kennis dan en help anderen.

DMAgent scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.