Home > Bestanden > DockShellHook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DockShellHook fout

DockShellHook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DockShellHook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DockShellHook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ObjectDock. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DockShellHook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DockShellHook.dll bestandsinfo

Het proces ObjectDock of ObjectDock Free of ObjectDock Plus of Shell module hoort bij de software ObjectDock Plus (versie 2) of ObjectDock of ObjectDock Free of Stardock Software of Uninstall KkMenu docklet for of Stardock ObjectDock van Stardock (www.stardock.com)..

Omschrijving: Deze DLL is een onderdeel van ObjectDock, een programma waarmee gebruikers Windows-bureaublad elementen organiseren en beheren zoals stromende taken en snelkoppeling pictogrammen, evenals thema's en achtergronden. Dit proces lijkt ObjectDock probleemloos te hebben geïntegreerd in Windows Explorer en andere grafische user interface elementen van Windows.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft DockShellHook.dll niet nodig. Bestand DockShellHook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\Windows of in een submap van C:\ of in een submap van de map "Mijn Bestanden" of in een submap van C:\Windows\System32 of in een submap van "C:\Documents and Settings" (generally C:\Program Files\Stardock\ObjectDock\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 112,400 bytes (56% van alle voorkomende bestanden), 675,840 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/dockshellhook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeemcomponent. DockShellHook.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. DockShellHook.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

  • Als DockShellHook.dll wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 45,056 bytes. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand DockShellHook.dll is geen Windows kernbestand. DockShellHook.dll kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DockShellHook.dll. Controleer daarom het DockShellHook.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DockShellHook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

DockShellHook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.