Home > Bestanden > Dot1XCfg.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Dot1XCfg fout

Dot1XCfg.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Dot1XCfg.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Dot1XCfg.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Intel 802.1x Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Dot1XCfg.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dot1XCfg.exe bestandsinfo

Het proces Intel 802.1x Server of Intel 802.1X Server hoort bij de software Intel PROSet/Wireless van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: Dot1XCfg.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt op computers met draadloze netwerkkaarten van Intel. Dit programma biedt extra beveiliging van je netwerkverbinding en moet niet worden beëindigd of verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Dot1XCfg.exe niet nodig. Dot1XCfg.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 397,381 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 479,232 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/dot1xcfg.exe.html 
Bestand Dot1XCfg.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces is niet zichtbaar. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Dot1XCfg.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Dot1XCfg.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Dot1XCfg.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Dot1XCfg.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Dot1XCfg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.