Home > Bestanden > dragon_updater.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dragon_updater fout

Dragon_updater.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dragon_updater.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dragon_updater.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update COMODO Dragon. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dragon_updater.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dragon_updater.exe bestandsinfo

Het proces COMODO Dragon of COMODO Dragon Update Service hoort bij de software Comodo Dragon van Comodo Security Solutions (www.comodo.com)..

Omschrijving: Windows heeft dragon_updater.exe niet nodig. Bestand dragon_updater.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,868,432 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 2,095,752 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/dragon_updater.exe.html 
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand dragon_updater.exe is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Dragon_updater.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dragon_updater.exe. Controleer daarom het dragon_updater.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over dragon_updater.exe, deel je kennis dan en help anderen.

dragon_updater scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.