Home > Bestanden > Dropbox.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Dropbox fout

Dropbox.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Dropbox.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Dropbox.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Dropbox. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Dropbox.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dropbox.exe bestandsinfo

Het proces Dropbox of DropBox Desktop Client hoort bij de software TeamSpeak (versie 3 Client) van DropShots of Evenflow..

Omschrijving: Windows heeft Dropbox.exe niet nodig. Bestand Dropbox.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 13,179,660 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dropbox.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Bestand Dropbox.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: User Shell Folders, MACHINE\Run). Dropbox.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

Als Dropbox.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 13,179,660 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 405,504 bytes of 8,767,575 bytes. Dropbox.exe is geen Windows systeembestand. Programma is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: User Shell Folders, MACHINE\Run). Dropbox.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs.
Als u problemen heeft met Dropbox.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.dropbox.com, om ondersteuning vragen, of Dropbox verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Dropbox.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Dropbox.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Dropbox.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Dropbox scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.