Home > Bestanden > DrvMon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DrvMon fout

DrvMon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DrvMon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DrvMon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Drive Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DrvMon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DrvMon.exe bestandsinfo

Het proces Drive Monitor hoort bij de software Alcor Micro, Corp. Drive Monitor van Alcor Micro (www.alcormicro.com)..

Omschrijving: DrvMon.exe is onderdeel van de software Alcor MicroDrive Monitor. MicroDrives zijn miniatuur harde schijven die kunnen worden geïnstalleerd in draagbare apparatuur. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal de microdrive niet goed meer functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft DrvMon.exe niet nodig. DrvMon.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 53,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/drvmon.exe.html 
DrvMon.exe is geen Windows kernbestand. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). DrvMon.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. DrvMon.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DrvMon.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het DrvMon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DrvMon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

DrvMon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.