Home > Bestanden > drvnddm.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een drvnddm fout

Drvnddm.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of drvnddm.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om drvnddm.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Device Stuurprogramma Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat drvnddm.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Drvnddm.sys bestandsinfo

Het proces Device Driver Manager hoort bij de software Sonic DLA of DLA of Roxio Drag-to-Disc of IBM DLA of HP DLA of Roxio DLA van Sonic Solutions (www.sonic.com) of VERITAS Software (www.veritas.com) of Roxio (www.roxio.com)..

Omschrijving: Windows heeft drvnddm.sys niet nodig. Drvnddm.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 40,544 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 40,480 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/drvnddm.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand drvnddm.sys is geen Windows kernbestand. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. drvnddm.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als drvnddm.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het drvnddm.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over drvnddm.sys, deel je kennis dan en help anderen.

drvnddm scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.