Home > Bestanden > Drwtsn32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Drwtsn32 fout

Drwtsn32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Drwtsn32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Drwtsn32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DrWatson Postmortem Debugger. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Drwtsn32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Drwtsn32.exe bestandsinfo

Het proces DrWatson Postmortem Debugger hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: drwtsn32.exe is een debugging programma van Microsoft. Dit programma start meestal op als er een toepassing op je computer crasht. Als je geen softwareontwikkelaar bent (en dus geen gebruik maakt van dit programma), dan kun je dit proces veilig beëindigen. Je moet het bestand zelf echter niet verwijderen, omdat het een belangrijk onderdeel van het besturingssysteem is.

Gedetailleerde Analyse: Drwtsn32.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand Drwtsn32.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 45,568 bytes (97% van alle voorkomende bestanden), 65,536 bytes, 46,592 bytes of 62,976 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/drwtsn32.exe.html 
Het is een Windows systeembestand. De toepassing is niet zichtbaar. Drwtsn32.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 5% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Drwtsn32.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het Drwtsn32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Drwtsn32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Drwtsn32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.