Home > Bestanden > dslagent.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dslagent fout

Dslagent.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dslagent.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dslagent.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update dslagent.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dslagent.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dslagent.exe bestandsinfo

Het proces dslagent.exe hoort bij de software BT Voyager (versie 105 ADSL Modem, 205 ADSL Router) of D-Link DSL-200 ADSL Modem of Voyager (versie 105 ADSL Modem) of DSL-200 DSL Modem of Conexant DSL Modem of Telkom DSL Modem of Huawei MT882 USB ADSL Modem of Huawei MT841 of Dynalink ADSL Modem of GlobespanVirata DSL Modem of D-Link DSL Modem van onbekend..

Omschrijving: De Eicon Communications Assistant is een proces dat wordt geïnstalleerd samen met de drivers voor bepaalde DSL-modems en / of modem communicatie software, van een bedrijf Dialogic genaamd (voorheen Eicon). Het kan nodig zijn voor de goede werking van uw ADSL-modem, dus het is waarschijnlijk het best om het te laten draaien, tenzij u een specifieke reden heeft om het uit te schakelen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft dslagent.exe niet nodig. Bestand dslagent.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map C:\Windows\System32 (mainly C:\WINDOWS\system32\ of C:\Program Files\BT Voyager 105 ADSL Modem\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 16,384 bytes (82% van alle voorkomende bestanden), 65,536 bytes, 77,824 bytes, 90,112 bytes of 144,964 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dslagent.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dslagent.exe. Controleer daarom het dslagent.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
63 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over dslagent.exe, deel je kennis dan en help anderen.

dslagent scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.