Home > Bestanden > dslmon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dslmon fout

Dslmon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dslmon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dslmon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ADIMON MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dslmon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dslmon.exe bestandsinfo

Het proces ADIMON MFC Application of MSNIA DSL Monitor hoort bij de software DSLMON Application of Microsoft® MSN van Sagem Communication (www.sagemcom.com) of Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: dslmon.exe wordt geïnstalleerd op computers die een Sagem modem gebruiken. Het programma detecteert en communiceert met de modem. Als je dit programma verwijdert, zal je modem niet langer correct functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft dslmon.exe niet nodig. Dslmon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 962,660 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 962,663 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/dslmon.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run). Dslmon.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dslmon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het dslmon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over dslmon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

dslmon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.