Home > Bestanden > DTLite.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DTLite fout

DTLite.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DTLite.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DTLite.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DAEMON Tools Lite. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DTLite.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DTLite.exe bestandsinfo

Het proces DAEMON Tools Lite hoort bij de software DAEMON Tools Lite of 35mm Film Scanner (versie X86) van DT Soft (www.dt-soft.cc) of Disc Soft..

Omschrijving: Windows heeft DTLite.exe niet nodig. DTLite.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 357,696 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 369,200 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/dtlite.exe.html 
Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand DTLite.exe is geen Windows kernbestand. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). Programma is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. DTLite.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DTLite.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het DTLite.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over DTLite.exe, deel je kennis dan en help anderen.

DTLite scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.