Home > Bestanden > DVDLauncher.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DVDLauncher fout

DVDLauncher.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DVDLauncher.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DVDLauncher.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CyberLink PowerCinema Resident Program. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DVDLauncher.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DVDLauncher.exe bestandsinfo

Het proces CyberLink PowerCinema Resident Program hoort bij de software Cyberlink PowerCinema of BP iRAS (versie 4.0 Suite for Passport) of Final Effects Complete of Intermec Data Collection van CyberLink (www.gocyberlink.com)..

Omschrijving: DVDLauncher.exe is een onderdeel van Cyberlink PowerCinema dat op de achtergrond draait en DVD's die worden ingevoegd in uw PC's dvd-drive controleert. Wanneer er een wordt gedetecteerd, zal het PowerCinema aanzetten om de DVD automatisch te beginnen afspelen. Het proces is niet van essentieel belang voor de werking van PowerCinema - als u niet wilt dat het constant loopt, kan u de functie uitschakelen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft DVDLauncher.exe niet nodig. DVDLauncher.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden" - normally C:\Program Files\cyberlink\powerdvd\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 53,248 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 49,152 bytes, 57,344 bytes of 61,440 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dvdlauncher.exe.html 
Bestand DVDLauncher.exe is geen Windows systeembestand. Het proces is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). DVDLauncher.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DVDLauncher.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het DVDLauncher.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DVDLauncher.exe, deel je kennis dan en help anderen.

DVDLauncher scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.