Home > Bestanden > eEBSVC.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een eEBSVC fout

EEBSVC.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of eEBSVC.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om eEBSVC.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update eEBAPI Core Process module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat eEBSVC.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

EEBSVC.exe bestandsinfo

Het proces eEBAPI Core Process module hoort bij de software Enhanced EPSON Bi-directional API of EpsonBidirectionalService of EPSON Status Monitor (versie 2) of OIN of Cars - Radiator Springs of Verizon FiOS Media Manager of Skype van SEIKO EPSON CORPORATION (www.epson.com)..

Omschrijving: eebsvc.exe is een background proces waarmee uw printer en uw computer statusinformatie met elkaar delen, zoals de toestand van de printer (of het al dan niet klaar is om af te drukken), inkt, enzovoort. Het programma wordt automatisch geïnstalleerd met de drivers voor bepaalde Epson printers en moet worden beschouwd als een onderdeel van de standaard software die nodig is om uw printer te gebruiken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft eEBSVC.exe niet nodig. Bestand eEBSVC.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" of soms in een submap van "C:\Program Files" of in een submap van C:\ (mostly C:\Program Files\Common Files\EPSON\EBAPI\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 77,824 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 94,208 bytes, 73,728 bytes, 90,112 bytes of 98,888 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/eebsvc.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als eEBSVC.exe. Controleer daarom het eEBSVC.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over eEBSVC.exe, deel je kennis dan en help anderen.

eEBSVC scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.