Home > Bestanden > eeCtrl.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een eeCtrl fout

EeCtrl.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of eeCtrl.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om eeCtrl.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Symantec Eraser Control Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat eeCtrl.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

EeCtrl.sys bestandsinfo

Het proces Symantec Eraser Control Driver hoort bij de software Symantec Eraser Control driver of ERASER ENGINE van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft eeCtrl.sys niet nodig. EeCtrl.sys bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 371,248 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 389,432 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/eectrl.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. EeCtrl.sys is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. EeCtrl.sys is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als eeCtrl.sys. Controleer daarom het eeCtrl.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over eeCtrl.sys, deel je kennis dan en help anderen.

eeCtrl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.