Home > Bestanden > eg.dat Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een eg fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of eg.dat een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om eg.dat gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Spyware Doctor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat eg.dat voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Eg.dat bestandsinfo

Het proces Spyware Doctor hoort bij de software Spyware Doctor van PC Tools Pty (www.pctools.com) of PC Tools (www.pctools.com)..

Omschrijving: Dit is onderdeel van Spyware Doctor van PC Tools. Dit bedrijf werd in 2008 opgekocht door Symantec, bekend van Norton antivirus. PC Tools is gevestigd in Australië en biedt producten aan voor de beveiliging en privacy van op Windows gebaseerde computers.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft eg.dat niet nodig. Eg.dat bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 85,216 bytes (86% van alle voorkomende bestanden), 85,736 bytes of 88,336 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/eg.dat.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Eg.dat is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als eg.dat, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het eg.dat proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over eg.dat, deel je kennis dan en help anderen.

eg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.