Home > Bestanden > ehRecvr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ehRecvr fout

EhRecvr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ehRecvr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ehRecvr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Media Center Receiver Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ehRecvr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

EhRecvr.exe bestandsinfo

Het proces Media Center Receiver Service of Windows Media Center Receiver Service hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: De Media Center Receiver Service is de hoofdmodule die verantwoordelijk is voor het afspelen en opnemen van televisieprogramma’s in Windows Media Center. Als hier geen gebruik van wordt gemaakt in Windows Media Center is dit proces technisch gezien niet noodzakelijk, maar het kan zijn dat er afhankelijkheden zijn met andere modules en er problemen ontstaan als de service wordt beëindigd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ehRecvr.exe niet nodig. Bestand ehRecvr.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows (usually C:\WINDOWS\eHome\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 237,568 bytes (75% van alle voorkomende bestanden), 194,560 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ehrecvr.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ehRecvr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ehRecvr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
67 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ehRecvr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ehRecvr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.