Home > Bestanden > ehSched.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ehSched fout

EhSched.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ehSched.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ehSched.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Media Center Scheduler Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ehSched.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

EhSched.exe bestandsinfo

Het proces Media Center Scheduler Service of Windows Media Center Scheduler Service hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: ehSched.exe is onderdeel van het Microsoft Media Center. Met dit programma kunt u Media Center acties vooruit plannen op bepaalde dagen en tijdstippen. Als u geen gebruik van deze instellingen wenst te maken dan kunt u dit programma zonder problemen stoppen.

Gedetailleerde Analyse: ehSched.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand ehSched.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 102,912 bytes (93% van alle voorkomende bestanden), 84,992 bytes of 131,072 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ehsched.exe.html 
Het is een Windows systeemcomponent. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 7% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ehSched.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ehSched.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ehSched.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ehSched scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.