Home > Bestanden > ehtray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ehtray fout

Ehtray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ehtray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ehtray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Media Center Tray Applet. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ehtray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ehtray.exe bestandsinfo

Het proces Media Center Tray Applet of Windows Media Center hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: ehtray.exe is onderdeel van het Microsoft Media Center. Dit programma is een system tray icoontje waarmee u direct toegang tot diverse onderdelen van het Media Center heeft. Als u hier geen gebruik van wenst te maken dan kunt u dit programma zonder problemen stoppen.

Gedetailleerde Analyse: ehtray.exe is belangkrijg voor Windows. Ehtray.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 64,512 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 125,952 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ehtray.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders). Bestand ehtray.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 15% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ehtray.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ehtray.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ehtray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ehtray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.