Home > Bestanden > EKAiOHostService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een EKAiOHostService fout

EKAiOHostService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of EKAiOHostService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om EKAiOHostService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update EKAiOHostService Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat EKAiOHostService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

EKAiOHostService.exe bestandsinfo

Het proces EKAiOHostService Module for Kodak AiO Printers hoort bij de software EKAiOHostService Module van Eastman Kodak Company (www.kodak.com)..

Omschrijving: Windows heeft EKAiOHostService.exe niet nodig. Bestand EKAiOHostService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 389,120 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 394,672 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ekaiohostservice.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. EKAiOHostService.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als EKAiOHostService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het EKAiOHostService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over EKAiOHostService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

EKAiOHostService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.