Home > Bestanden > ElkCtrl.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ElkCtrl fout

ElkCtrl.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ElkCtrl.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ElkCtrl.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Logitech Camera Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ElkCtrl.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ElkCtrl.exe bestandsinfo

Het proces Logitech Camera Service(E) hoort bij de software Logitech Camera Software van Logitech (www.logitech.com)..

Omschrijving: Windows heeft ElkCtrl.exe niet nodig. Bestand ElkCtrl.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 262,144 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/elkctrl.exe.html 
Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). ElkCtrl.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ElkCtrl.exe. Controleer daarom het ElkCtrl.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ElkCtrl.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ElkCtrl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.