Home > Bestanden > ElRawDsk.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ElRawDsk fout

ElRawDsk.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ElRawDsk.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ElRawDsk.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ElRawDsk.sys. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ElRawDsk.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ElRawDsk.sys bestandsinfo

Het proces RawDisk Driver. Allows write access to raw disk sectors for user mode applications in Windows (versie 2000,...) of RawDisk Driver. Allows write access to files and raw disk sectors for user mode applications in Win of ElRawDisk hoort bij de software ElRawDisk of RawDisk of iolo Technologies van EldoS (www.eldos.com)..

Omschrijving: Windows heeft ElRawDsk.sys niet nodig. ElRawDsk.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 12,800 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 20,392 bytes, 27,080 bytes, 20,560 bytes of 29,768 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/elrawdsk.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het programma heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Bestand ElRawDsk.sys is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. ElRawDsk.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ElRawDsk.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het ElRawDsk.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ElRawDsk.sys, deel je kennis dan en help anderen.

ElRawDsk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.