Home > Bestanden > Elservice.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Elservice fout

Elservice.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Elservice.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Elservice.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Intel Quick Resume Technology Drivers. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Elservice.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Elservice.exe bestandsinfo

Het proces Intel® Quick Resume Technology Drivers hoort bij de software Intel® Quick Resume Technology van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: Windows heeft Elservice.exe niet nodig. Bestand Elservice.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 180,224 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 196,608 bytes of 172,032 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/elservice.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Elservice.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Elservice.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Elservice.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Elservice scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.