Home > Bestanden > eMule.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een eMule fout

EMule.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of eMule.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om eMule.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update eMule. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat eMule.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

EMule.exe bestandsinfo

Het proces eMule of eMule Plus hoort bij de software eMule Plus of File Rescue Plus of eMulev0.48a.-MorphXTv of DaZZle Emule Mod of eMule2 of WinRAR archiver van http://www.emule-project.net of http://emuleplus.info of http://emulemorph.sourceforge.net..

Omschrijving: emule.exe is het belangrijkste uitvoerbare proces dat eMule implementeert, een van de grootste en meest populaire clients voor peer-to-peer file sharing op internet. Hoewel een file sharing programma uiteraard niet essentieel is voor de werking van uw systeem, is emule.exe van essentieel belang voor het gebruik van eMule, dus beëindig dit programma niet.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft eMule.exe niet nodig. EMule.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - common is C:\Program Files\eMule\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 5,308,416 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 5,001,216 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/emule.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. EMule.exe kan verbind met Internet en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk.

Als eMule.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 5,001,216 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 5,738,496 bytes, 5,750,784 bytes, 5,308,416 bytes of 5,488,640 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. EMule.exe kan verbind met Internet en onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als eMule.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het eMule.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over eMule.exe, deel je kennis dan en help anderen.

eMule scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.