Home > Bestanden > eNetHook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus eNetHook te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen eNetHook.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de eNetHook.dll worm

Hints om eNetHook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update eNMSwWatcher Dynamic Link Library. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat eNetHook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ENetHook.dll bestandsinfo

Het proces eNMSwWatcher Dynamic Link Library hoort bij de software acer eNetManagement van acer (www.acer.com)..

Omschrijving: eNetHook.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. ENetHook.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 90,112 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/enethook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). ENetHook.dll kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het eNetHook.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over eNetHook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

eNetHook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.