Home > Bestanden > Eraser.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Eraser fout

Eraser.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Eraser.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Eraser.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Eraser. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Eraser.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Eraser.exe bestandsinfo

Het proces Eraser of Active@ Eraser hoort bij de software DesignPro (versie 5) of Active@ Eraser for Windows van The Eraser Project (eraser.heidi.ie) of Heidi Computers (www.heidi.ie) of LSoft Technologies (www.lsoft.net)..

Omschrijving: Windows heeft Eraser.exe niet nodig. Eraser.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - usually C:\Program Files\Eraser\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 916,240 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 536,576 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/eraser.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het bestand heeft een digitale signatuur. Eraser.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 18% gevaarlijk.

Als Eraser.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 643,072 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeembestand. Eraser.exe kan onthoud inputs.

Als Eraser.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,326,592 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Eraser.exe is geen Windows kernbestand. Eraser.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Eraser.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Eraser.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Eraser.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Eraser scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.