Home > Bestanden > ezSharedSvcHost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ezSharedSvcHost fout

EzSharedSvcHost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ezSharedSvcHost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ezSharedSvcHost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Shared EasyBits services. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ezSharedSvcHost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

EzSharedSvcHost.exe bestandsinfo

Het proces Shared EasyBits services for Windows hoort bij de software Easybits Services for Windows van EasyBits Software AS (www.easybits.com)..

Omschrijving: Windows heeft ezSharedSvcHost.exe niet nodig. Bestand ezSharedSvcHost.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in de map C:\Windows\System32 of in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 514,232 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 517,632 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ezsharedsvchost.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. EzSharedSvcHost.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. EzSharedSvcHost.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ezSharedSvcHost.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ezSharedSvcHost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ezSharedSvcHost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ezSharedSvcHost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.