Home > Bestanden > ezUPBHook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ezUPBHook fout

EzUPBHook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ezUPBHook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ezUPBHook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update EasyBits Security Shield component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ezUPBHook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

EzUPBHook.dll bestandsinfo

Het proces EasyBits Security Shield component of ezUPBHook Module hoort bij de software EasyBits Magic Desktop of ezUPBHook Module van EasyBits Software (www.easybits.com)..

Omschrijving: Windows heeft ezUPBHook.dll niet nodig. Bestand ezUPBHook.dll bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 52,920 bytes (67% van alle voorkomende bestanden), 52,272 bytes of 49,152 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ezupbhook.dll.html 
Dit is een speciaal .dll bestand (Dynamic Link Library), dat automatisch start als programma's worden gelanceerd. Daardoor kan het het opstarten van al je programma's monitoren en manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het monitors het opstarten van programma's. Het is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ezUPBHook.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ezUPBHook.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ezUPBHook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

ezUPBHook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.