Home > Bestanden > fdcatch.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een fdcatch fout

Fdcatch.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of fdcatch.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om fdcatch.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update FreshDownload Catcher Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat fdcatch.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Fdcatch.dll bestandsinfo

Het proces FreshDownload Catcher Module of DownloadBoost Catcher Module hoort bij de software FreshDownload of FreshDiagnose van FreshDevices (www.freshdevices.com) of BoostYourPC.com..

Omschrijving: fdcatch.dll is een download manager van FreshDevices. Het wordt opgestart als je de Internet Explorer opent. Een download manager verkort de tijd die het kost om bestanden te downloaden. Als je hier geen gebruik van wilt maken, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft fdcatch.dll niet nodig. Bestand fdcatch.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 201,728 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 212,480 bytes, 452,608 bytes, 207,360 bytes of 206,848 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/fdcatch.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 206E52E0-D52E-11D4-AD54-0000E86C26F6. Er is geen bestandsinformatie. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Fdcatch.dll is geen Windows systeembestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Fdcatch.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als fdcatch.dll. Controleer daarom het fdcatch.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over fdcatch.dll, deel je kennis dan en help anderen.

fdcatch scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.