Home > Bestanden > ffmpeg.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ffmpeg fout

Ffmpeg.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ffmpeg.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ffmpeg.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DVD Flick. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ffmpeg.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ffmpeg.exe bestandsinfo

Het proces DVD Flick (versie 1.3.0.7) of ConvertHelper (versie 2.2) hoort bij de software DVD Flick of Videora iPod Converter of PSP Video (versie 9) of Pazera Free (versie MP4 to AVI Converter) of Media Converter SA Edition of Uninstall of Videora iPod touch Converter of PS3 Video (versie 9) van Vuze of DownloadHelper (www.downloadhelper.net)..

Omschrijving: Windows heeft ffmpeg.exe niet nodig. Ffmpeg.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 4,720,128 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 8,295,936 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ffmpeg.exe.html 
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Als ffmpeg.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 103,936 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 114,176 bytes. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma is niet zichtbaar. Bestand ffmpeg.exe is geen Windows kernbestand.
Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ Uninstall.

Als ffmpeg.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk. Bestandsformaat is 7,282,688 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 4,755,968 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ffmpeg.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ffmpeg.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ffmpeg.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ffmpeg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.