Home > Bestanden > firefox.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een firefox fout

Firefox.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of firefox.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om firefox.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Aurora. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat firefox.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Firefox.exe bestandsinfo

Het proces Aurora of Waterfox of Minefield of Internet Explorer hoort bij de software Mozilla Firefox of Adobe SVG Viewer of Adobe Flash Player Plugin of FoxyTunes for Firefox of Adobe Flash Player (versie 10 ActiveX, 10 Plugin) of Adobe Flash Player ActiveX of Social Extras of Waterfox van Mozilla (www.mozilla.org) of Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Dit proces is de populaire Firefox-browser van Mozilla, in gebruik door een groeiend aantal computergebruikers. Het proces zal aanwezig zijn wanneer de browser in gebruik is. Dit is slechts een toepassing, geen service, zodat deze kan worden beëindigd indien gewenst; weet echter dat dit alle vensters van Firefox zal sluiten (iets om in gedachten te houden als slechts 1 venster reageert.)

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft firefox.exe niet nodig. Bestand firefox.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (usually C:\Program Files\Mozilla Firefox\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 307,704 bytes (9% van alle voorkomende bestanden), 307,712 bytes en nog 51 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/firefox.exe.html 
Bestand firefox.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Firefox.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk.

  • Als firefox.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk. Bestandsformaat is 307,712 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 7,667,312 bytes en nog 6 varianten. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Firefox.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
  • Als firefox.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 544,768 bytes (75% van alle voorkomende bestanden) of 1,263,695 bytes. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\RunServices, MACHINE\Run, User Shell Folders, RunOnce, Run). Het is geen Windows systeembestand. Firefox.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
  • Als firefox.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 7% gevaarlijk. Bestandsformaat is 307,712 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 920,472 bytes of 748,336 bytes.
  • Als firefox.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 307,712 bytes.
  • Als firefox.exe wordt gevonden in de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 912,344 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als firefox.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het firefox.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
85 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over firefox.exe, deel je kennis dan en help anderen.

firefox scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.