Home > Bestanden > FNPLicensingService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een FNPLicensingService fout

FNPLicensingService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of FNPLicensingService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om FNPLicensingService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Activation Licensing Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat FNPLicensingService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

FNPLicensingService.exe bestandsinfo

Het proces Activation Licensing Service hoort bij de software FLEXnet Publisher (versie (32 bit)) of Activation Licensing Service of IBM Software Package Installer of FLEXnet Licensing Service, FLEXnet Licensing Service of BlackBerry Desktop Software of BeyondTrust Privilege Manager of STS Open - Database drivers of Microsoft Visual Studio (versie 2005) van Macrovision Europe (www.macrovision.com) of Acresso Software (www.flexerasoftware.com) of Flexera Software..

Omschrijving: FNPLicensingService.exe is de 32-bit licentie verificatie service aangeboden door FLEXNet Publisher. Het is niet een opzichzelfstaand proces en komt gebundeld in software tools die licentie activering aanraden of nodig hebben. Dit kan eenmalig gedaan worden of iedere keer wanneer het product gebruikt wordt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft FNPLicensingService.exe niet nodig. Bestand FNPLicensingService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 654,848 bytes (88% van alle voorkomende bestanden), 655,624 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/fnplicensingservice.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. FNPLicensingService.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk.

Als FNPLicensingService.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 8,704 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als FNPLicensingService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het FNPLicensingService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
125 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over FNPLicensingService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

FNPLicensingService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.