Home > Bestanden > FNPLicensingService64.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een FNPLicensingService64 fout

FNPLicensingService64.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of FNPLicensingService64.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om FNPLicensingService64.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Activation Licensing Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat FNPLicensingService64.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

FNPLicensingService64.exe bestandsinfo

Het proces Activation Licensing Service hoort bij de software FLEXnet Publisher (versie (32 bit), (64 bit)) of FLEXnet Licensing Service (versie 64) van Macrovision Europe (www.macrovision.com) of Acresso Software (www.flexerasoftware.com) of Flexera Software..

Omschrijving: Windows heeft FNPLicensingService64.exe niet nodig. FNPLicensingService64.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,028,096 bytes (79% van alle voorkomende bestanden), 1,038,088 bytes, 1,436,424 bytes of 1,432,400 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/fnplicensingservice64.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. FNPLicensingService64.exe is geen Windows systeemcomponent. FNPLicensingService64.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Als FNPLicensingService64.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,038,088 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 1,436,424 bytes, 1,028,096 bytes of 1,431,888 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Bestand FNPLicensingService64.exe is een bestand met Verisign signatuur. Bestand FNPLicensingService64.exe is digitaal gesigneerd. FNPLicensingService64.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als FNPLicensingService64.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het FNPLicensingService64.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over FNPLicensingService64.exe, deel je kennis dan en help anderen.

FNPLicensingService64 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.