Home > Bestanden > fpdisp5a.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een fpdisp5a fout

Fpdisp5a.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of fpdisp5a.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om fpdisp5a.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update FinePrint. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat fpdisp5a.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Fpdisp5a.exe bestandsinfo

Het proces FinePrint hoort bij de software FinePrint van FinePrint Software (www.fineprint.com)..

Omschrijving: Windows heeft fpdisp5a.exe niet nodig. Fpdisp5a.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 - usually C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 507,904 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 491,520 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/fpdisp5a.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Bestand fpdisp5a.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Fpdisp5a.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als fpdisp5a.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het fpdisp5a.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over fpdisp5a.exe, deel je kennis dan en help anderen.

fpdisp5a scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.