Home > Bestanden > FrameworkService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een FrameworkService fout

FrameworkService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of FrameworkService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om FrameworkService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Framework Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat FrameworkService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

FrameworkService.exe bestandsinfo

Het proces Framework Service hoort bij de software McAfee Common Framework of McAfee Framework Service of McAfee Agent of Crystal (versie 11 Redistributable) of BP iRAS (versie 4.0 Suite for Passport) van Network Associates (nai.com) of McAfee (www.mcafee.com)..

Omschrijving: De EPOAgent is een onderdeel van het E-Policy Orchestrator (EOB) product van Network Associates. E-Policy Orchestrator is een suite die meestal gebruikt wordt om systeembeheerders tijd te besparen, terwijl ze de veiligheid en beveiliging van gegevens in grote bedrijven kunnen waarborgen. Dit proces is nodig om het systeem goed te laten functioneren, en mag dus niet moet worden beëindigd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft FrameworkService.exe niet nodig. Bestand FrameworkService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Program Files\Common Files" of in een submap van C:\ (mainly C:\Program Files\NETWORK ASSOCIATES\COMMON FRAMEWORK\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 102,463 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 104,000 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/frameworkservice.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. FrameworkService.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als FrameworkService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het FrameworkService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over FrameworkService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

FrameworkService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.