Home > Bestanden > fraps.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een fraps fout

Fraps.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of fraps.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om fraps.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Fraps. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat fraps.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Fraps.exe bestandsinfo

Het proces Fraps hoort bij de software FRAPS of WinRAR archiver van Beepa P/L (beepa.com)..

Omschrijving: Windows heeft fraps.exe niet nodig. Bestand fraps.exe bevindt zich in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,842,624 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 913,064 bytes en nog 15 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/fraps.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Fraps.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

  • Als fraps.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk. Bestandsformaat is 913,064 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 3,309,224 bytes, 2,181,040 bytes of 2,723,840 bytes. Fraps.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Fraps.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand fraps.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Fraps.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren.
    Het programma Fraps kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.
  • Als fraps.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,182,248 bytes. Het bestand is een Windows systeembestand. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Fraps.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren.
    Het programma WinRAR archiver kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als fraps.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het fraps.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over fraps.exe, deel je kennis dan en help anderen.

fraps scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.