Home > Bestanden > FreemakeUtilsService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een FreemakeUtilsService fout

FreemakeUtilsService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of FreemakeUtilsService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om FreemakeUtilsService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update FreemakeUtilsService. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat FreemakeUtilsService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

FreemakeUtilsService.exe bestandsinfo

Het proces FreemakeUtilsService hoort bij de software Freemake Improver of Freemake Service van Freemake (www.freemake.com)..

Omschrijving: Windows heeft FreemakeUtilsService.exe niet nodig. FreemakeUtilsService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 101,888 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 100,864 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/freemakeutilsservice.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Als FreemakeUtilsService.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 101,888 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 101,376 bytes en nog 4 varianten. Het proces is niet zichtbaar. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het bestand is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als FreemakeUtilsService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het FreemakeUtilsService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over FreemakeUtilsService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

FreemakeUtilsService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.