Home > Bestanden > fsgk32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een fsgk32 fout

Fsgk32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of fsgk32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om fsgk32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Gatekeeper Handler II. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat fsgk32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Fsgk32.exe bestandsinfo

Het proces Gatekeeper Handler II of Gatekeeper Handler (versie II 32-bit) of F-Secure Gatekeeper Handler (versie 32-bit) hoort bij de software F-Secure Corp. fsgk32 van F-Secure (www.f-secure.com)..

Omschrijving: Fsgk32.exe is onderdeel van het antivirus programma F-secure van de F-Secure Corporation. Het is een essentieel onderdeel van hun antivirus suite en moet niet worden beëindigd of verwijderd. Als je dat wel doet, loopt de beveiliging van je PC tegen virussen gevaar.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft fsgk32.exe niet nodig. Fsgk32.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 350,720 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 290,304 bytes en nog 18 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/fsgk32.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Fsgk32.exe is geen Windows systeemcomponent. Fsgk32.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Als fsgk32.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk. Bestandsformaat is 413,696 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 368,640 bytes, 498,352 bytes of 400,896 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. Fsgk32.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als fsgk32.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het fsgk32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over fsgk32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

fsgk32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.