Home > Bestanden > fshook32.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een fshook32 fout

Fshook32.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of fshook32.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om fshook32.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HIPS user-mode hooking module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat fshook32.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Fshook32.dll bestandsinfo

Het proces HIPS user-mode hooking module hoort bij de software F-Secure DeepGuard of F-Secure Client Security van F-Secure (www.f-secure.com)..

Omschrijving: Windows heeft fshook32.dll niet nodig. Fshook32.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 330,336 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 419,184 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/fshook32.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeembestand. Fshook32.dll kan onthoud inputs en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als fshook32.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het fshook32.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over fshook32.dll, deel je kennis dan en help anderen.

fshook32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.