Home > Bestanden > fsproflt.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een fsproflt fout

Fsproflt.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of fsproflt.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om fsproflt.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update FSPro Labs Filter Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat fsproflt.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Fsproflt.exe bestandsinfo

Het proces FSPro Labs Filter Service hoort bij de software FSPro Labs Filter Service of FSPro Filter Service of Hotfix for Microsoft .NET Framework van FSPro Labs (fspro.net)..

Omschrijving: Windows heeft fsproflt.exe niet nodig. Fsproflt.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 73,392 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 136,192 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/fsproflt.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand fsproflt.exe is geen Windows systeemcomponent. Het is digitaal gesigneerd. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Als fsproflt.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk. Bestandsformaat is 136,192 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 73,392 bytes, 142,648 bytes of 68,832 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Bestand fsproflt.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als fsproflt.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het fsproflt.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over fsproflt.exe, deel je kennis dan en help anderen.

fsproflt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.