Home > Bestanden > FsUsbExService.Exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een FsUsbExService fout

FsUsbExService.Exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of FsUsbExService.Exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om FsUsbExService.Exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update FsUsbDevice. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat FsUsbExService.Exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

FsUsbExService.Exe bestandsinfo

Het proces FsUsbDevice hoort bij de software CwService of Samsung New PC Studio of Samsung Kies van Teruten (www.teruten.com)..

Omschrijving: Windows heeft FsUsbExService.Exe niet nodig. FsUsbExService.Exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 233,472 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 217,088 bytes, 238,952 bytes of 245,760 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/fsusbexservice.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. FsUsbExService.Exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Als FsUsbExService.Exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 238,952 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand FsUsbExService.Exe is geen Windows systeembestand. FsUsbExService.Exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > FsUsbExService).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als FsUsbExService.Exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het FsUsbExService.Exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over FsUsbExService.Exe, deel je kennis dan en help anderen.

FsUsbExService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.